Начинки - Солодкий Замок
Начинки

1.«Йогурт-фрут»

Ванільний бісквіт, просочений молочним сиропом, йогуртовий крем на основі повітряних вершків з додаванням шматочків свіжозамороженого ананаса і персика.

2. «Тірамісу»

Ніжний ванільний бісквіт, просочений ароматним ромом «Капітан Морган», кавовим сиропом з додаванням сирно-вершкового крему.

3. «Асорті»

Білий бісквіт в поєднанні з бізе, ніжним вершковим кремом і згущеним молоком з коньяком і з додаванням фруктів. (Фрукти на вибір: ківі, персик, ананас, вишня, малина, смородина, полуниця)

4. «П’яна вишня»

Ніжний білий бісквіт, просочений сиропом з рому і коньяку, бізе, повітряний вершковий крем, крем зі згущенного молока з додаванням вишні.

5. «Швардвальский»

Шоколадний бісквіт, просочений ромовим сиропом і три види крему: шоколадний крем, ванільний крем на основі вершків та крем «пудингова вишня» на основі цілісної вишні без кісточки.

6. «Мармуровий з фруктами»

Поєднання білого і шоколадного бісквітів, просочених сиропом з додаванням коньяку, ніжний ванільний крем на основі вершків і фрукти: ківі, персик, ананас.

7. «Фружелина»

Поєднання білого бісквіта, просоченого сиропом і сирного крему з додаванням фруктів і ягід: малина, персик, ананас.

8. «Шедевр»

Шоколадні бісквіти, просочені ромовим сиропом, ніжний повітряний шоколадно-масляний крем і цілісна вишня.

9. «Шоколадний з грильяжем»

Шоколадний ароматний бісквіт, просочений ромом «Капітан Морган», ніжний шоколадно-масляний крем з грильяжем на основі грецького горіха.

Можна замість алкогольного просочення бісквітів використовувати цукровий сироп.